EUROLEAGUE

Ραντούλιτσα: "Δώσαμε μια σκληρή μάχη"

Ραντούλιτσα: "Δώσαμε μια σκληρή μάχη"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά την αξία της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε, ενώ αναφέρθηκε στην ένταξη των νεοαποκτηθέντων παικτών του "τριφυλλιού".

Με διάθεση για χιούμορ και πολύ χαμόγελο παρουσιάστηκε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε (76-71) . Οι "πράσινοι" έβαλαν τέλος στο αήττητο της τουρκικής ομάδας, με τον Σέρβο σέντερ να δηλώνει αρχικά:

" Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν μια σκληρή μάχη απόψε. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ δυνατή ομάδα. Χάσαμε στην Κωνσταντινούπολη και θέλαμε να τους το ανταποδώσουμε. Είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές, κάποια λάθη στον αγώνα, αλλά τα διορθώσαμε. Το καλό είναι ότι κερδίσαμε. Παίξαμε ως ομάδα, ως σύνολο, στις δύο πλευρές του παρκέ. Δεν θα αναλύσω τους λόγους γιατί είναι σημαντική η αποψινή νίκη. Νομίζω πως είναι σαφές", ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το τι έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο ένα μήνα, απάντησε:

" Όλοι προσπαθούν να πετύχουν κάτι σε αυτή την ομάδα. Είναι σαφές από την πρώτη μέρα. Η χρονιά είναι μεγάλη, οπότε είναι αναμενόμενο να έχουμε καλές και κακές στιγμές. Πρέπει να κάνουμε τους νέους να νιώσουν μέλη της οικογένειάς μας. Πρέπει να τους εντάξουμε. Όλοι μπορούν να αντιληφθούν πως είμαστε ένα καλό σύνολο".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ