EUROLEAGUE

Ψάχνει το πρώτο "διπλό" του 2018 ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει το πρώτο "διπλό" του 2018 ο Παναθηναϊκός

Στην καλύτερη της κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς πετυχαίνει την Χίμκι ο Παναθηναϊκός, σε ένα ματς (23/2, 19:00) που θα συνοδευτεί και από το ντεμπούτο των Τζέιμς, Πέιν.

Τα προβλήματα δεν λείπουν (Γκάμπριελ, Όγκαστ, Λοτζέσκι) στον Παναθηναϊκό ενόψει του σημερινού αγώνα (23/2, 19:00) με την Χίμκι στην “Αρένα Μιτίσκι”. Δεν λείπει όμως και η αισιοδοξία, σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να αποδειχθεί κομβικής σημασίας στην κούρσα για το πλεονέκτημα έδρας σταplayoffs,με μία νίκη να χωρίζει τον Παναθηναϊκό (14-8) και την Χίμκι (13-9) στην κατάταξη τηςEuroLeague.

Παράλληλα δεν λείπει και η αδημονία των φίλων του Παναθηναϊκού να δουν πάλι στα πράσινα τον Μάικ Τζέιμς και για πρώτη φορά τον Έιντριαν Πέιν.Τα δύο νέα αποκτήματα του “τριφυλλιού” θα κάνουν το ντεμπούτο τουςαπέναντι στην Χίμκι και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν κι αυτοί την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να σπάσει το σερί των τριών ηττών μακριά από το ΟΑΚΑ.Από τις 21 Δεκεμβρίου (στο Βελιγράδι) έχει να νικήσει εκτός έδραςο Παναθηναϊκός στηνEuroLeague...

Απόψε μάλιστα θα βρει την Χίμκι στην καλύτερή της κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς. Η ομάδατου Γιώργου Μπαρτζώκαμετράει τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και σίγουρα θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και την “εκδίκηση” για το 65-93 του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ , την πιο βαριά ήττα που έχει υποστεί όχι μόνο την τρέχουσα σεζόν, αλλά και την τελευταία οκταετία στηνEuroLeague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Χίμκι-Παναθηναϊκός (19:00)

Αναντολού Εφές-Ζάλγκιρις (19:30)

Μπάμπεργκ-Ερυθρός Αστέρας (21:45)

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια 93-86

Φενέρμπαχτσε-Αρμάνι 89-70

Ολυμπιακός-Βαλένθια 80-70

Ουνικάχα-Μακάμπι 83-69

Δείτε εδώ την κατάταξη μετά και τα χθεσινά παιχνίδια

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ