EUROLEAGUE

Πρόβλημα με Παππά εν όψει Ρεάλ Μαδρίτης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Νίκο Παππά ενδέχεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (8/3, 22:00) λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού Superfoods την Τρίτη (6/3), αφού ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τον Νίκο Παππά να αποχωρεί με πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο 28χρονος γκαρντ γύρισε το πόδι του (δεξί) στη διάρκεια της προπόνησης με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον και να επίκεινται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρουν στο "τριφύλλι", ο παίκτης θα υποβληθεί στη διάρκεια της ημέρας σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να αποσαφηνιστεί το ακριβές διάστημα απουσίας του από την δράση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει δύσκολο πάντως να είναι έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (8/3, 22:00) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ