EUROLEAGUE

Πρόστιμο ρεκόρ στον Γιαννακόπουλο από την EuroLeague

Πρόστιμο ρεκόρ στον Γιαννακόπουλο από την EuroLeague
EUROKINISSI

H EuroLeague τιμώρησε με πρόστιμο 180.000€ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και είδε το δεύτερο παιχνίδι των playoffs της EuroLeaguε του Παναθηναϊκού Superfoods με την Ρεάλ Μαδρίτης και το... αντίτιμο του "εισιτηρίου" είναι στις 180.000€, καθώς τιμωρήθηκε εκ νέου από την EuroLeague.

H ΕuroLeague τιμώρησε με πρόστιμο 180.000 € τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο οποίος για την παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με την Ρεάλ και στο ματς με τον Ολυμπιακό για την κανονική διάρκεια είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 120.000 και 60.000 € αντίστοιχα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την απαγόρευση εισόδου που του έχει επιβληθεί, έχει δώσει τρεις φορές το ΟΑΚΑ και συνολικά του έχει επιβληθεί πρόστιμο 360.000€.

H EuroLeague το βράδυ του Σαββάτου (20/4, 22:30) ενημέρωσε τους "πράσινους" για το νέο πρόστιμο που επέβαλλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος καλείται επίσης να πληρώσει 10.000 € για "έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές", καθώς στο φύλλο αγώνα είχε γραφτεί πως είχε επιτεθεί φραστικά στις... σφυρίχτρες της αναμέτρησης . Τέλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000€ για επιθετική συμπεριφορά μερίδας οπαδών προς τον πάγκο των Μαδριλένων.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ