EUROLEAGUE

"Προστατέψτε την ομάδα"

"Προστατέψτε την ομάδα"

Μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου (2/4, 21:45), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να την προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους.

Όπως έχει αναφερθεί πολλάκις, το αυριανό (2/4, 21:45) παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου είναι το πλέον κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό στη φετινή Euroleague. Διακυβεύεται άλλωστε η πρόκριση στα πλέι οφ. Γι αυτό, οι "πράσινοι" έχουν ανάγκη τη στήριξη των οπαδών τους, που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Θέλοντας να αποφύγει ατυχή περιστατικά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά απ όσους βρεθούν στο γήπεδο, να προστατεύσουν την ομάδα, από συμπεριφορές που μπορεί να στοιχίσουν οικονομικά και αγωνιστικά.

Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως το Stoiximan.gr στέλνει έναν φίλο των "πρασίνων" -μαζί με την παρέα του- στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την Άλμπα Βερολίνου .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Την Πέμπτη (2/4/2015 και ώρα 9.45μ.μ) η ομάδα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα, απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, τον οποίο αν νικήσει θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για την φάση των playoffs της Euroleague μια ακόμα χρονιά.

Οι παίκτες μας αισθάνονται πολύ καλύτερα όταν έχουν τη στήριξή σας. Για όλους είναι πιο ωραία όταν έχουμε την ανάλογη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Είμαστε βέβαιοι ότι όπως κάνατε στους προηγούμενους αγώνες (άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις δύο πρώτες ομάδες σε εισιτήρια στη φάση των "16" της Euroleague) έτσι και τώρα, όπου "παίζεται" η πρόκριση στους "8", θα στηρίξετε την προσπάθεια των παικτών.

Θέλουμε όλοι να ζήσουμε μια ατμόσφαιρα μοναδική, χωρίς ακρότητες, χωρίς λέιζερ, φωτοβολίδες ή καπνογόνα, χωρίς περιστατικά που θα επιφέρουν κίνδυνο τιμωρίας, χωρίς το παραμικρό που θα επιφέρει κίνδυνο αγωνιστικής και οικονομικής ζημιάς.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που χρόνια στηρίζουν την ομάδα, είναι σε θέση να προστατέψουν την ομάδα αλλά και το ΟΑΚΑ, που είναι το σπίτι όλων μας και να απομονώσουν πιθανές μεμονωμένες απόπειρες που θα κάνουν κακό σε όλους μας. Η Πέμπτη είναι ημέρα πρόκρισης και στήριξης στην ομάδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Εισιτήρια για τον αγώνα με την Άλμπα όπως και για τον τελικό του κυπέλλου (Κυριακή 5/4/2015- ΟΑΚΑ, 5.15μ.μ- Γενική Είσοδος 15 ευρώ) διατίθενται σήμερα και αύριο (10πμ με 6μ.μ) από το εκδοτήριο της Θύρας 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης".

Αύριο, ανήμερα του αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται εισιτήρια τόσο για τον αγώνα με την Άλμπα όσο και για τον τελικό του κυπέλλου στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 7.45μ.μ και μετά. Παράλληλα, στη Θύρα 7 εντός του ΟΑΚΑ θα υπάρχει μια ειδικά διαμορφωμένη μπουτίκ που θα διατίθενται εισιτήρια του τελικού του κυπέλλου από τις 7.45μ.μ μέχρι τα μεσάνυχτα.

Επίσης οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για τον αγώνα με την Άλμπα από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8.00 – 23.00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ