EUROLEAGUE

Προπόνηση πριν την αναχώρηση για Μόσχα

Προπόνηση πριν την αναχώρηση για Μόσχα
INTIME SPORTS

Το Asia Tour ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό, η αποστολή του οποίου θα αναχωρήσει την Παρασκευή (2/10) για τη Μόσχα. Εκεί, θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά στο "Gomelsky Cup" που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ασιατική περιπέτεια του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται σήμερα (1/10) αφού οι "πράσινοι" περνούν τις τελευταίες τους ώρες στην Κίνα, όπου βρέθηκαν για το Asia Tour της Euroleague. Το "τριφύλλι" αντιμετώπισε τη Δευτέρα (28/9) τους Zhejiang Lions και την Τετάρτη (30/9), συνεχίζοντας την προετοιμασία του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την Κίνα, σειρά έχει η Ρωσία, όπου θα μεταβεί η αποστολή της ομάδας την Παρασκευή (2/10). Ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει για ακόμη μία χρονιά στο "Gomelsky Cup" που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την Ούνικς Καζάν και τη Λαμποράλ Κούτσα να συμπληρώνουν το καρέ.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αντιμετωπίσει αρχικά τη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση (3/10, 17:00), ενώ την επόμενη ημέρα θα παίξει με μία εκ των άλλων δύο ομάδων -ανάλογα με τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, η αποστολή θα επιστρέψει για... μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, αφού σε μία εβδομάδα (8/10) θα διεξαχθεί ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ