EUROLEAGUE

Προφυλάσσεται ο Ρίβερς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Κέι Σι Ρίβερς θα υποδεχθεί εκτός απροόπου σε λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός την Βαλένθια (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr). Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να μείνει εκτός 12αδας για να προφυλαχθεί.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται εδώ και καιρό ο Κέι Σι Ρίβερς στον ώμο θα του στερήσουν τελικά την συμμετοχή στο σημερινό (30/3), παιχνίδι με την Βαλένθια (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει αποφασίσει να αφήσει εκτός 12αδας τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ προκειμένου να τον προφυλάξει και να μην επιβαρύνει την κατάστασή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον ίδιο λόγο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε αποφασίσει να αφήσει εκτός αποστολής τον Ρίβερς και στον αγώνα με τα Τρίκαλα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (25/3).

Την θέση του Ρίβερς στην 12αδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρει ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε στην γάμπα. Εκτός 12αδας θα μείνουν ακόμα οι Ντίνος Μήτογλου και Ζακ Όγκαστ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ