EUROLEAGUE

Προετοιμασία με κρύο στο ΟΑΚΑ εν όψει Αναντολού Εφές

Προετοιμασία με κρύο στο ΟΑΚΑ εν όψει Αναντολού Εφές
STOLISVAGGELIS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές (13/1, 21:45) ξεκίνησε με μοναδικό πρόβλημα το κρύο εντός του ΟΑΚΑ, που έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (9/1) οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods επέστρεψαν στο παρκέ για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με την Αναντολού Εφές (13/1, 21:45) στο ΟΑΚΑ.

Οι "πράσινοι" στοχεύουν στη νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα της κατάταξης στην EuroLeague, αλλά ταυτόχρονα θα μεγαλώσει τη διαφορά από τις ομάδες που παλεύουν για είσοδο στην πρώτη οκτάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας, αφού άπαντες προπονήθηκαν κανονικά (πλην φυσικά του Τζέιμς Γκιστ που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του). Κι αν η κατάσταση των παικτών του είναι τέτοια που επιτρέπει την προπόνηση με τον τρόπο που επιθυμεί ο ίδιος, δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο για το ΟΑΚΑ. Παρά το γεγονός πως η θέρμανση του γηπέδου δούλευε κανονικά, η θερμοκρασία εντός αυτού ήταν αρκετά χαμηλή, δυσχεραίνοντας το έργο των "πρασίνων".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ