EUROLEAGUE

Πλησιάζει η ώρα για Γκιστ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ συνεχίζει να δουλεύει με μεγάλη συνέπεια μαζί με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού με φόντο την επιστροφή στη δράση. Άρχισε τα σουτ και "ανεβάζει στροφές" μέρα με τη μέρα. Δείτε σε VIDEO μέρος της ατομικής προπόνησής του.

Τρεις και κάτι μήνες έχουν περάσει περίπου από τη στιγμή που ο Τζέιμς Γκιστ τραυματίστηκε στον προσαγωγό, κι ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού συνεχίζει την εντατική δουλειά προκειμένου να επιστρέψει στη δράση.

Πλέον, κι αφού έκανε δεύτερο ταξίδι στις ΗΠΑ για να τον δει ο γιατρός που τον εγχείρησε, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή στην δράση. Εδώ και μερικές ημέρες δουλεύει επισταμένως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης με σκοπό να ξαναβρεί τις ανάσες του και σταδιακά να μπει σε πιο απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πριν από το παιχνίδι του "τριφυλλιού" με την Ούνικς Καζάν, ήταν στο ΟΑΚΑ συνεχίζοντας για μια ακόμη μέρα το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Συνεχίζει να περνάει αρκετές ώρες κάθε μέρα κάνοντας τρέξιμο, έχοντας πάρει μάλιστα το ΟΚ από τους γιατρούς, κάνει σουτ. Στοιχείο που δείχνει πως νιώθει πολύ καλύτερα.

Έχοντας διανύσει το μεγαλύτερο διάστημα αποθεραπείας, έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, βάσει άλλωστε του σχετικού χρονοδιαγράμματος. Στα μέσα Μαρτίου (ίσως και λίγο αργότερα) αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος, δίνοντας στον Τσάβι Πασκουάλ το δικαίωμα να τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ακριβής ημερομηνία επιστροφής δεν υπάρχει, αντίθετα η αισιοδοξία είναι διάχυτη πως ο άτυχος παίκτης θα δώσει το "παρών" στα τελευταία παιχνίδια της regular season.



TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ