EUROLEAGUE

Πήγε για το "διπλό" και περιμένει... δώρο ο Παναθηναϊκός

Πήγε για το "διπλό" και περιμένει... δώρο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει απόψε (21:45) την Αρμάνι Μιλάνο για την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague, γνωρίζοντας ότι με νίκη μπορεί ακόμα να ελπίζει για την κατάληψη της 3ης ή της 4ης θέσης.

Ο Παναθηναϊκός δεν ορίζει την τύχη του στην τελική κατάταξη της EuroLeague. Ωστόσο με νίκη στο Μιλάνο απόψε (21:45) θα μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει. Σε τι; Στο ότι κάποιος από τον Ολυμπιακό ή την Ρεάλ θα ηττηθεί την Παρασκευή στο γήπεδό του (από Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ αντίστοιχα), επιτρέποντας στους “πράσινους” να αναρριχηθούν στην τέταρτη θέση της κατάταξης (ή ακόμα και στην τρίτη εφόσον χάσουν και οι δύο), αποκτώντας δηλαδή αυτόματα και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Όπως και να 'χει, αυτό που προέχει για τον Παναθηναϊκό (που δεν θα έχει απόψε τον Κέι Σι Ρίβερς) είναι να πάρει τη νίκη απόψε στο Μιλάνο, απέναντι σε μία ομάδα από την οποία δεν χάνει συχνά. Για την ακρίβεια, έχει να χάσει από τη σεζόν 2014-15, καθώς μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα στην ιταλική ομάδα, την οποία νίκησε και στο ΟΑΚΑ 80-72 στον πρώτο γύρο της τρέχουσας σεζόν.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Αρμάνι και του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Μόνο το ένα από τα υπόλοιπα τρία, πάντως, παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη της Euroleague. Ο λόγος για την αναμέτρηση της Μπασκόνια με την Μπάμπεργκ, στην οποία οι Βάσκοι θέλουν τη νίκη (7η στη σειρά) προκειμένου να τερματίσουν στην 6η θέση, στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει αύριο την Ζαλγκίρις.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ηττηθεί από την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, τότε η Μπασκόνια θα τερματίσει 7η (εάν νικήσει την Μπάμπεργκ) ή 8η (εάν χάσει από την γερμανική ομάδα). Όσον αφορά στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, η (μαθηματικά 1η) ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον αδιάφορο Ερυθρό Αστέρα και η (σίγουρα 2η) Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί την επίσης αδιάφορη Μάλαγα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

20:00 ΤΣΣΚΑ-Ερυθρός Αστέρας

20:15 Φενέρμπαχτσε-Μάλαγα

21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός

22:00 Μπασκόνια-Αναντολού Εφές

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ