EUROLEAGUE

"Πέταξε" για Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός με πίστη για το "διπλό"

"Πέταξε" για Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός με πίστη για το "διπλό"
STOLISVAGGELIS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods ταξίδεψε το μεσημέρι της Πέμπτης (3/11) για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές (4/11, 19:45) για την EuroLeague.

Το 3/3 στην EuroLeague επί των ημερών του Τσάβι Πασκουάλ ψάχνει ο Παναθηναϊκός Superfoods, που κοντράρεται με την Αναντολού Εφές (4/11, 19:45). Οι "πράσινοι" δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον -μονίμως απόντα τον τελευταίο μήνα- Μάικ Τζέιμς, πλην αυτού όμως όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να βάλουν το λιθαράκι τους για το "διπλό".

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Το "τριφύλλι" τα κατάφερε πριν από μια εβδομάδα απέναντι στην Μπάμπεργκ, χάρη στο winning shot του Νικ Καλάθη στα 3.5'' για το τέλος, και κάτι αντίστοιχο θέλει να καταφέρει κι αύριο στο "Αμπντί Ιπεκτσί" της Κωνσταντινούπολης. Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος τραυματίστηκε στον "εμφύλιο" με την Νταρουσάφακα.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη γειτονική χώρα, ο Τσάβι Πασκουάλ σημείωσε πως " η Αναντολού Εφές είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισε το προηγούμενο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα. Είναι μια σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να κερδίσουμε. Απέναντί μας θα έχουμε μια σκληρή και αθλητική ομάδα. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο", για να εξηγήσει πως " θα πρέπει να αμυνθούμε ομαδικά, ο Τομά Ερτέλ είναι ο βασικός δημιουργός τους, ένας από τους καλύτερους "άσους" στην EuroLeague. Έχουμε καταστρώσει το αμυντικό μας πλάνο, ως σύνολο, κι ελπίζουμε να φύγουμε νικητές από την Κωνσταντινούπολη".

"Πέταξε" για Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός με πίστη για το "διπλό"
STOLISVAGGELIS

Από την πλευρά του, ο Ντιμίτρις Νίκολς ανέφερε ότι " θέλουμε πολύ τη νίκη σ αυτό το παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα για τον αυριανό αγώνα, έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να φύγουμε νικητές. Δεν κοιτάζουμε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη της Αναντολού Εφές, αλλά τους εαυτούς μας, να κάνουμε αυτά που πρέπει ως ομάδα. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να λειτουργήσουμε καλά ως σύνολο. Βελτιωνόμαστε διαρκώς, μέρα με τη μέρα, μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ