EUROLEAGUE

"Πέταξε" για Γερμανία ο Παναθηναϊκός

"Πέταξε" για Γερμανία ο Παναθηναϊκός
STOLISVAGGELIS

Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Γερμανία επιβιβάστηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ (26/10, 21:15). Τι δήλωσε για την αναμέτρηση ο Τσάβι Πασκουάλ.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods θα κάνει το βράδυ της Τετάρτης (26/10, 21:15) κόντρα στην Μπάμπεργκ ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος θα ηγηθεί από εδώ και στο εξής της προσπάθειας των "πρασίνων". Ο 44χρονος τεχνικός θα έχει στο πλευρό του τον Ινίγο Θορθάνο, αλλά και τους Γιώργο Βόβορα, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο και Νίκο Παππά, που συνεχίζουν στο τεχνικό επιτελείο.

Η αποστολή του "τριφυλλιού" πέταξε για τη Γερμανία το πρωί της Τρίτης (25/10), με τον άρτι αφιχθέντα προπονητή να σημειώνει πως " ξέρουμε ακριβώς πως είναι η κατάσταση στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε καλή δουλειά αύριο στο γήπεδο της Μπάμπεργκ, παρότι κάναμε μόλις μια προπόνηση μαζί. Λίγο-πολύ ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε όμως. Σεβόμαστε τη Μπάμπεργκ, που ειδικά στην έδρα της είναι μια καλή ομάδα, αλλά πάμε εκεί για τη νίκη".

Το μοναδικό πρόβλημα αφορά στον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος παραμένει στα 'πιτς" λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο χέρι.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ