EUROLEAGUE

"Πετάει" για Βιτόρια με δεκατρείς παίκτες ο Παναθηναϊκός

"Πετάει" για Βιτόρια με δεκατρείς παίκτες ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δύο απουσίες θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βιτόρια, τη Δευτέρα το μεσημέρι (11/4, 13:00). Οι "πράσινοι" θα στερηθούν των υπηρεσιών των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Γιώργου Παπαγιάννη, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να παίρνει μαζί του δεκατρείς παίκτες.

Οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (θλάση στον αριστερό λαγονοψοΐτη) και Γιώργος Παπαγιάννης (ίωση) είναι οι δύο παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τα δύο πρώτα παιχνίδια με τη Λαμποράλ Κούτσα. Οι "πράσινοι", που θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα (11/4) για τη χώρα των Βάσκων μέσω Μονάχου, θα έχουν στη σύνθεσή τους δεκατρείς παίκτες, αφού ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επιθυμεί να έχει... εναλλακτική σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα απουσίας για ένα από τα δύο παιχνίδια με την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Από την άλλη, ο Τζέιμς Φελντέιν δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Θυμίζουμε πως έμεινε εκτός δωδεκάδας από τον αγώνα με την Κηφισιά για προληπτικούς λόγους, αφού είχε τενοντίτδα στον καρπό.

Πιο συγκεκριμένα, πήρε μαζί τους: Δημήτρη Διαμαντίδη, Τζέιμς Φελντέιν, Νικ Καλάθη, Έλιοτ Γουίλιαμς, Μαρκέζ Χέινς, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Σάσα Πάβλοβιτς, Αντώνη Φώτση, Τζέιμς Γκιστ, Λευτέρη Μποχωρίδη, Όγκνιεν Κούζμιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Βινς Χάντερ.

Εξάλλου, ο Μάνος Παπαδόπουλος θα μεταβεί τη Δευτέρα (11/4) στη Βαρκελώνη προκειμένου να δώσει το "παρών" στη συνάντηση των έντεκα ομάδων που έχουν υπογράψει το συμβόλαιο Α της Ευρωλίγκας.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ