EUROLEAGUE

Πέιν: "Είμαι παίκτης που αγωνίζεται σκληρά για την ομάδα του"

Πέιν: "Είμαι παίκτης που αγωνίζεται σκληρά για την ομάδα του"
AP/JIM MONE

Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Έιντριαν Πέιν, που δήλωσε έτοιμος να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Εδώ και μερικές ώρες, ο Έιντριαν Πέιν είναι μέλος του Παναθηναϊκού. Ο 27χρονος Αμερικανός δεν έκρυψε τη χαρά του για το συγκεκριμένο γεγονός και παράλληλα δήλωσε πως αυτό που τον ενδιαφέρον είναι οι "πράσινοι" να πετύχουν τους στόχους τους και να κατακτήσουν τίτλους.

" Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέλος μίας σπουδαίας ομάδας, με μεγάλη ιστορία και εκατομμύρια φιλάθλους, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Από την ώρα που έγινε γνωστό το θέμα, στις προσωπικές μου σελίδες στα social media έχω δεχτεί δεκάδες μηνύματα και σχόλια από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι με καλωσόριζαν, γεγονός που με εντυπωσίασε. Δεν το περίμενα, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό. Είμαι ένας παίκτης που αγωνίζεται σκληρά για την ομάδα του, με ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα το καλό της ομάδας και οι νίκες της. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω του Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του και να κατακτήσει τίτλους", ήταν τα λόγια του Αμερικανού στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

Photo Credits: AP/Jim Mone

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ