EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους"

Πεδουλάκης: "Κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησαν για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ζαλγκίρις, με το "τριφύλλι" να υποδέχεται την Παρασκευή (13/10, 21:15) τους Λιθουανούς.

Για την πρεμιέρα της φετινής Euroleague, ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (13/10) το βράδυ (21:15) θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Αργύρης Πεδουλάκης και Τζέιμς Φελντέιν μίλησαν για την αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε τα εξής: "Η νέα Ευρωλίγκα, με αυτό το νέο διαφορετικό σύστημα, ξεκινά για εμάς με ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Κάθε πρεμιέρα απαιτεί σοβαρότητα και υψηλή συγκέντρωση, καθώς κρύβει πάντα κινδύνους. Από την πλευρά μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί σε όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού για να φτάσουμε στην νίκη".

Φελντέιν: "Aνυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας"

Ο Τζέιμς Φελντέιν από την πλευρά του τόνισε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινά η νέα Euroleague. Ανυπομονώ να δω από κοντά τους φιλάθλους μας και πάλι. Το ματς κόντρα στην Ζαλγκίρις είναι το πρώτο ματς τεστ μέσα σε μία δύσκολη σεζόν και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτό".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ