EUROLEAGUE

Πάβλοβιτς: "Θέλουμε εκδίκηση για την ήττα στο ΟΑΚΑ"

Πάβλοβιτς: "Θέλουμε εκδίκηση για την ήττα στο ΟΑΚΑ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Πάβλοβιτς μίλησε στη "Novosti" για την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Ερυθρό Αστέρα (11/3, 21:00) τονίζοντας πως αυτός κι οι συμπαίκτες του θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα στο παιχνίδι του α' γύρου στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται την Παρασκευή (11/3, 21:00) στην Kombank Arena από τον Ερυθρό Αστέρα, διεκδικώντας την έκτη σερί νίκη του στο Top 16 της Euroleague. Οι "πράσινοι" ταξιδεύουν την Πέμπτη (10/3) με προορισμό τη σερβική πρωτεύουσα, έχοντας μόνο ένα πράγμα στο μυαλό τους. Τη νίκη.

Για τη μεθαυριανή αναμέτρηση μίλησε στη "Novosti" ο Σάσα Πάβλοβιτς επισημαίνοντας πως " τόσο εμείς όσο κι ο Ερυθρός Αστέρας βρισκόμαστε σε καλό ρυθμό, κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος θα απολαύσει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν θα μπω σε διαδικασία προβλέψεων για τη θέση που θα καταλάβουν οι δύο ομάδες γιατί έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια να δώσουμε. Σίγουρα πάντως πιστεύω πως κι οι δύο ομάδες θα προχωρήσουν περισσότερο στη διοργάνωση".

Βέβαια δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως " έχουμε αλλάξει πρόσωπο ως ομάδα από την αρχή της σεζόν γιατί έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Τώρα θέλουμε χρόνο να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα. Σε πρώτη φάση έχουμε κάνει ένα βήμα προόδου, όλα βελτιώθηκαν και σταδιακά θα γινόμαστε καλύτεροι".

Όσο για τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού; " Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει καλά. Κι από ψυχολογικής άποψης είναι σε καλό σημείο, κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως κέρδισαν την Αναντολού Εφές. Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε έναν προς έναν τους παίκτες του, αλλά να τον κοιτάξουμε ως σύνολο. Από την άλλη, θέλουμε τη νίκη και να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα στο ΟΑΚΑ", είπε ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο κλίμα που θα συναντήσουν οι "πράσινοι" στην Kombank Arena:

" Πάντα έλεγα πως τα μεγάλα παιχνίδια γίνονται για να τα ευχαριστιούνται οι φίλαθλοι. Πηγαίνουν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, να φωνάξουν γι αυτή, αλλά κι εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε ήρεμοι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ