EUROLEAGUE

Πατ για Νικ Καλάθη: "Πάρε ένα ριμπάουντ ρε 'αλήτη', η απόλυτη τεμπελιά"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης δεν έκανε triple-double για μόλις ένα ριμπάουντ και ο αδελφός του, Πατ, θέλησε να τον τρολάρει, χαρακτηρίζοντάς τον τεμπέλη.

Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Νικ Καλάθης μέσα στην Πόλη και συνέβαλε τα μέγιστα στο νικηφόρο 82-81 του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αναντολού Εφές για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 5-3 με την τρίτη σερί νίκη.

Ο γκαρντ του "τριφυλλιού", πέτυχε 29 πόντους, είχε 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να χάσει το triple-double μόλις για ένα "σκουπίδι". Αυτό βέβαια ουδόλως μειώνει τα μυθικά πράγματα που έκανε στο παρκέ!

Πάντως, έπεσε θύμα τρολαρίσματος από το ίδιο του τον αδελφό, ο οποίος θέλησε να τον πειράξει. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τον χαρακτήρισε τεμπέλη για το γεγονός πως δεν πήρε ένα ακόμη ριμπάουντ.

"Πάρε ένα ριμπάουντ ρε... αλήτη. Η απόλυτη τεμπελιά. Μεγάλη νίκη για τα παιδιά! Πάμε!", έγραψε ο Πατ Καλάθης και φυσικά σε ανάλογο χιουμοριστικό τόνο ήταν και τα σχόλια από κάτω.

@ncalathes get a rebound you bum. Just pure laziness .. Huge win for my guys lets go

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat Calathes (@pcalathes12) στις

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ