EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Χρειάζεται προσοχή η Αρμάνι"

Πασκουάλ: "Χρειάζεται προσοχή η Αρμάνι"
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε με προορισμό το Μιλάνο και ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στα στοιχεία της Αρμάνι που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του, προκειμένου να ολοκληρώσουν με νίκη τη regular season της EuroLeague.

Στο Μιλάνο δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός (04/04, 21:30, Live Blog από το Sport24.gr), που ψάχνει τη 19η νίκη και παράλληλα θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για πλέονέκτημα έδρας. Ο Τσάβι Πασκουάλ, φάνηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχει γίνει έως τώρα στο "τριφύλλι", αλλά την ίδια ώρα τόνισε πως η Αρμάνι είναι ομάδα με ποιότητα και χρειάζεται προσοχή.

" Θα πρέπει να κερδίσουμε όπως είπαμε. Έχουμε το τελευταίο ματς της σεζόν. Έχουμε κάνει καλή δουλειά έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας. Αισθανόμαστε καλά, γιατί κάναμε καλή δουλειά έως τώρα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι. Στην αρχή της σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες, σαν ρόστερ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αυτό το έλεγα. Ενισχύθηκαν με τον Κουζμίνσκας και θα θέλουν μια νίκη για να κλείσουν τη σεζόν", ανέφερε στην κάμερα της Nova ο Καταλανός τεχνικός, που συμπλήρωσε: " Θα πρέπει να έχουμε δύναμη, σε άμυνα και επίθεση. Έχουνε πολύ ποιότητα σαν ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Επίσης, έχει πολύ ενέργεια σαν ομάδα η Αρμάνι. Έχουν παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε παίζοντας καλή άμυνα και τρέχοντας στην επίθεση. Θα παίξουμε με το στυλ μας ως Παναθηναϊκός".

Για να καταλήξει λέγοντας: " Πολλές φορές οι γκαρντ μας είχαν προβλήματα. Θα χρειαστούν χρόνο, ώστε να βρουν ρυθμό. Αυτό συμβαίνει και με τους Παππά και Λοτσέσκι".

Θα χρειαστούμε σκληράδα στα playoffs

Από τη μεριά του, ο Τζέιμς Γκιστ είπε: " Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα playoffs. Είμαστε καλύτερα από ότι ήμασταν πριν δυο εβδομάδες. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα καλό momentum. Η Αρμάνι έχει αθλητικούς ψηλούς, πολύ δυνατούς, οι οποίοι παίζουν δυνατά. Θα έχουμε δύσκολη δουλειά. Το έχουμε σημειώσει από την αρχή της διοργάνωσης αυτό. Νομίζω όμως πως είμαστε καλά και θα τα καταφέρουμε". Ακόμα υπογράμμισε ότι: " Τα playoffs και η κανονική σεζόν είναι διαφορετικά πράγματα. Θα χρειαστούμε σκληράδα στα playoffs και να βγαίνουμε από δύσκολες καταστάσεις, όπως κάναμε στη Μάλαγα. Όταν πρέπει να πάρεις μια νίκη στα playoffs , θα πρέπει να την πάρεις. Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί για τα playoffs . Ό,τι κάνεις στη σεζόν, θα σου βγει και τα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ