EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Χαρούμενοι για το πλεονέκτημα έδρας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ/ EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ/ EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος από τις πέντε σερί νίκες και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs της EuroLeague δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά το "διπλό" επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τι δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στο Τελ Αβίβ και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs:

" Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για μία ακόμη φορά. Τα πράγματα σχετικά με την εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρα. Στα πρώτα είκοσι λεπτά η Μακάμπι ήταν καλύτερη από εμάς. Στη μία πλευρά του γηπέδου δεν πήγαμε άσχημα, αλλά στην άλλη πλευρά, δηλαδή στην άμυνα, δεν κάναμε τίποτα. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το ματς μέσα από την άμυνά μας. Πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και βήμα-βήμα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτή η νίκη μας δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει πως κάναμε μια πολύ καλή πορεία στην κανονική περίοδο".

Από την πλευρά του, ο Μάικ Τζέιμς εξήγησε πως " θεωρώ ότι μόλις αρχίσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια και τους αφήσαμε να κάνουν αυτό που θέλουν. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε το στυλ μας. Παίξαμε άμυνα, βγήκαμε έξω και τρέξαμε και βάλαμε σουτ. Το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ήταν ένας εκ των στόχων μας στη σεζόν. Τώρα που το έχουμε, πρέπει να κυνηγήσουμε τους επόμενους στόχους μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ