EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Τι άλλο να πω για τον Καλάθη;"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στη δύναμη του ΟΑΚΑ για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και την ομαδική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι.

Το ΟΑΚΑ έφερε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό Superfoods στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα , παρά τα άσχημα ποσοστά που είχαν οι "πράσινοι" σε τρίποντα (4/22) και βολές (14/23). Σε αυτό στάθηκε κι ο Τσάβι Πασκουάλ με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ισπανική ομάδα.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" ανέφερε αρχικά: " Θέλω να ξαναπώ πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου, μας βοήθησε πάρα πολύ να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια μέχρι τώρα πιστεύω, γιατί κερδίσαμε χωρίς καλά ποσοστά στην επίθεση. Είναι δύσκολο να τα καταφέρεις απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, με τόσο χαμηλά νούμερα σε τρίποντα και βολές. Τα καταφέραμε όμως κι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, είχαμε ένταση με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Γι αυτό πήραμε αυτό το παιχνίδι, παρότι είχαμε μόλις 4/22 τρίποντα. Δε νομίζω να έχουμε κερδίσει ξανά με τόσα λίγα εύστοχα σουτ τριών πόντων".

Σε ό,τι αφορά στην αμυντική προσπάθεια των παικτών του, σημείωσε: " Ο Μάρκους Ντένμον βοήθησε πάρα πολύ στο α' μέρος, ο Ίαν Βουγιούκας στο β' μέρος, κι ο Νίκος Παππάς έκανε τρομερή δουλειά στην τελευταία περίοδο. Μπορώ να μιλήσω για πολλά παιδιά, για τον Ματ Λοτζέσκι και τον Κένι Γκάμπριελ για όσα προσέφεραν. Πήραμε βοήθεια απ όλους όσοι βρέθηκαν στο παρκέ. Ο Νικ Καλάθης έκανε τρομερή δουλειά, όπως δείχνουν κι οι αριθμοί του. Τι άλλο να πω;

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μας ", ενώ απάντησε σε ερώτηση για τον Ίαν Βουγιούκα, τον οποίο εκθείασε λίγα λεπτά νωρίτερα ο Σίτο Αλόνσο : " Είχαμε διαβάσει σωστά το παιχνίδι, βρήκαμε το πλεονέκτημα όταν πέρασε στο παρκέ. Μας έδωσε ώθηση στο λόου ποστ".

Τέλος, μίλησε για τα παιχνίδια που έρχονται για την ομάδα του: " Μας αρέσει πάρα πολύ να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα, γι αυτό θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει ξανά την άλλη εβδομάδα στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, παίζουμε με την ΑΕΚ, τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα σε εφτά μέρες. Θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, τη νίκη που δεν πήραμε στην πρώτη μας φετινή συνάντηση".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ