EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Θέλουμε τη νίκη και χρόνο"

Πασκουάλ: "Θέλουμε τη νίκη και χρόνο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πανέτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι είναι στον Παναθηναϊκό Superfoods όπως τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει της αυριανής (21:15, 10/11) αναμέτρησης με την Μακάμπι για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague.

Μία ακόμα δύσκολη αποστολή έχουν μπροστά τους οι “πράσινοι”, ωστόσο ο Πασκουάλ έδωσε το σύνθημα, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα κόντρα στην Αναντολού Εφές.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μακάμπι έχει ένα εκπληκτικό ρόστερ με πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός του “τριφυλλιού” ενώ στην ερώτηση αν έχει καταφέρει να βάλει την ταυτότητά του στην ομάδα, απάντησε: «Είναι δύσκολο να το πεις αυτό. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να προχωράμε σιγά-σιγά και θα δούμε στο τέλος, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο».

Παππάς “Mόνο νίκη κόντρα στην Μακάμπι”

Πασκουάλ: "Θέλουμε τη νίκη και χρόνο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη σημασία της αναμέτρησης με τη Μακάμπι, αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς ο οποίος τοποθετήθηκε τόσο για την εικόνα που παρουσιάζουν οι “πράσινοι” με τον Πασκουάλ αλλά και στα... όπλα των Ισραηλινών. «Η Μακάμπι είναι μία ιδιαίτερη ομάδα με πολύ ταλέντο στην επίθεση και παίκτες που είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός και το ανοιχτό γήπεδο. Ξέρουμε πως... καίγεται για τη νίκη αλλά το ίδιο ισχυρό κίνητρο έχουμε και εμείς. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης», είπε αρχικά ο γκαρντ του “τριφυλλιού”.

Όσο για την απόδοση του Παναθηναϊκού με τον Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία σχολίασε: «Ο κόουτς έχει κάνει σπουδαία δουλειά όσο είναι εδώ και νομίζω πως φαίνεται και στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός το έχω ξαναπεί ήταν ήδη μία ομάδα καλά δομημένη. Από εκεί και πέρα σίγουρα έχουμε ταλέντο, ισχυρό κίνητρο και δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να μπούμε μέσα και να πάρουμε το παιχνίδι».

Σχετικά με τα δυνατά σημεία της Μακάμπι, ο Παππάς σχολίασε: «Το προπονητικό επιτελείο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο σκάουτινγκ. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιων παικτών όπως ο Ουίμς και ο Γκάουντλοκ. Έχουμε παίκτες που έχουν πολλές ικανότητες στην άμυνα, φυσικά όχι εγώ (σ.σ. γέλια) αλλά ο Νικ, ο Φελντέιν, ο Ρίβερς. Και θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να τους σταματήσουμε, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε το ματς».

Ρίβερς: “Πρέπει να είμαστε σκληροί”

Πασκουάλ: "Θέλουμε τη νίκη και χρόνο"
STOLISVAGGELIS

Στην ικανότητα των παικτών της Μακάμπι στο ένας εναντίον ενός στάθηκε ο Κέι Σι Ρίβερς λέγοντας: “Είναι μία ομάδα με εξαιρετικές μονάδες και καλούς παίκτες στο ένας με έναν. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτούς και θα πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί. Επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση, να κάνουμε καλά μπλοκ άουτ. Πρόκειται για μία ομάδα με πολύ ταλέντο, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε δυνατοί σε ολη τη διάρκεια του αγώνα”

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ