EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Θα παλέψουμε για νίκη και πλεονέκτημα"

EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι ότι ο Παναθηναϊκός χαίρεται που έχει την τύχη στα χέρια του για την κατάληψη της 4ης θέσης στην EuroLeague, αλλά δεν εφησυχάζει.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Τελ Αβίβ σήμερα (5/4) πάνοπλος και έτοιμος για τον αγώνα με τη Μακάπι για την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague. Ένας αγώνας το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει αν ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει τελικά την 4η θέση στην Regular Season, κάτι που θα συνεπάγεται με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, κατά την αποχώρηση της ομάδας από το αεροδρόμιο: " Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή την θέση πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα για την φάση των ομίλων.

Γνωρίζουμε ότι η Μακάμπι θα προσπαθήσει από την πλευρά της να κερδίσει τον αγώνα παίζοντας καλά μέσα στην έδρα της προκειμένου να αποχαιρετήσει με θετικό τρόπο και μια νίκη την διοργάνωση. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Είμαστε έτοιμοι να πάμε και να παλέψουμε για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα" δήλωσε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Ποτέ δεν βάζω ταβάνι στους στόχους μας. Προτιμώ να έχουμε εστιάσει όλο το μυαλό μας στο παιχνίδι και την προετοιμασία του αγώνα προκειμένου να κάνουμε αυτά που πρέπει και μετά από σαράντα λεπτά να είμαστε εμείς αυτοί που θα αισθάνονται χαρούμενοι.

Όπως είναι το μπάσκετ, μπορούν να συμβούν τα πάντα σε κάθε αγώνα. Όπως είδαμε μέχρι σήμερα στην διοργάνωση, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν η μια την άλλη. Για το λόγο αυτό θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, κόντρα στη Μακάμπι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο"!

EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, δήλωσε από την πλευρά του: " Έχουμε προετοιμαστεί καλά γι' αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ρυθμό αυτή την εποχή και ελπίζω ότι θα μας χρησιμεύσει για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Χρειάστηκε λίγος χρόνος, υπήρχαν αρκετά νέα πρόσωπα και χρειαζόταν χρόνος για να μάθεις το παιχνίδι του άλλου.. Αυτό φαίνεται, αυτό πιστεύω. Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ αυτή τη στιγμή όλη η ομάδα και πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι".

Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται πίεση από την κριτική που του γίνεται κάποιες φορές, ο Νικ Καλάθης ξεκαθάρισε ότι " είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο γήπεδο ώστε να κάνω τη δουλειά που μπορώ.

Όταν τέλος ρωτήθηκε αν στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να ασχοληθούν με τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε ότι " ασχολούμαστε μόνο με τη δουλειά μας επάνω στο παρκέ. Είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στον δικό μας αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ