EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Παίζουμε με την Εφές στην καλύτερη στιγμή της"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην έδρα της Εφές δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκό (16/11, 19:30) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Τσάβι Πασκουάλ να στέκεται στο γεγονός ότι η τουρκική ομάδα είναι φορμαρισμένη αυτή την περίοδο. Τι δήλωσε ο Κένι Γκάμπριελ.

Μετά τις δύο σερί νίκες επί του Ολυμπιακού και της Χίμκι, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εφές (16/11, 19:30, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr), η οποία επίσης έρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στο γεγονός ότι η τουρκική ομάδα μοιάζει να είναι στην καλύτερη στιγμή της και παράλληλα τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς δεν αποκλείεται να αποδειχθεί "κλειδί" για το μέλλον των "πράσινων" στη EuroLeague.

" Όπως έχει αποδειχθεί ως τώρα στην διοργάνωση, ένα παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τον ρου της ομάδας στο παιχνίδι της σεζόν. Είδαμε ότι η Μπασκόνια μετά τη νίκη με εμάς νίκησε και τη Μάλαγα, έχασε δύσκολα στη Χίμκι και νίκησε και την Ρεάλ με διαφορά. Η Εφές νίκησε στη Βαρκελώνη και μετά στο Τελ Αβίβ. Πάντα τα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τι θα συμβεί στα επόμενα. Για αυτό τα σημαντικότερα παιχνίδια είναι εκείνα που παίζεις μετά από ήττα. Γιατί πρέπει να κερδίσεις απευθείας.

Τώρα παίζουμε με την Εφές στην καλύτερη στιγμή της. Παίζει πολύ μεγάλο μέρος των αγώνων με Ντάνστον και Στίματς κοντά στο καλάθι ταυτόχρονα. Διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες στην περιφέρεια όπως ο Σιμόν, ο Ρίκι Λέντο και άλλοι. Παρουσιάζεται σοβαρή στην επίθεση, είναι καλή στους αιφνιδιασμούς και παίζει πολύ σκληρά. Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε πέρσι και στο φιλικό φέτος κρίθηκαν στην τελευταία φάση. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στον πόντο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, πρέπει να προετοιμάζεσαι καλά και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί "κλειδί" για το μέλλον μας", υπογράμμισε ο head coach του Παναθηναϊκού.

Με τη σειρά του, ο Κένι Γκάμπρειλ είπε: " Η Εφές είναι μια σκληρή ομάδα. Διαθέτει πολλούς παίκτες με εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες, αλλά και παίκτες που δημιουργούν και σουτάρουν πολύ καλά. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Όσο για το "κλειδί" του αγώνα, τόνισε: " Να παίξουμε σκληρά, να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να κάνουμε σίγουρες επιθέσεις αποφεύγοντας τα λάθη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ