EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Να βελτιώσουμε τις αντιδράσεις μας"

Πασκουάλ: "Να βελτιώσουμε τις αντιδράσεις μας"
STOLISVAGGELIS

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ενόψει του αγώνα με τη Μπασκόνια ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για ένα δύσκολο παιχνίδι, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" οφείλουν να βελτιωθούν στο πώς αντιδρούν όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός πάει στη Μπασκόνια επιθυμώντας να πάρει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στο παιχνίδι για μία θέση στην πρώτη τετράδα της EuroLeague. Και όλοι, με πρώτο τον προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ, αισθάνονται έτοιμοι για αυτό.

"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι" δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναίκού για να συμπληρώσει στην συνέχεια σχετικά με το αγωνιστικό προφίλ της Μπασκόνια: " Η Μπασκόνια παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Τρέχει στον αιφνιδιασμό και διεκδικεί πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε το πως θα μπούμε στο παιχνίδι στην πρώτη περίοδο. Μετά πρέπει να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, επειδή η Μπασκόνια παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ, με τους Σενγκέλια, Χάνγκα και Τίγι να της δίνουν πολλές δεύτερες επιθέσεις, που οδηγούν συνήθως σε τρίποντα ή σε νέα συστήματα. Αυτό είναι σημαντικό".

Στο τέλος των δηλώσεών του ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ακόμα ότι έχει έρθει η ώρα για τον Παναθηναϊκό να πάρει μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη, κάτι που για να γίνει πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεται όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ: " Για εμάς είναι πρόκληση να αγωνιστούμε καλά εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Πρέπει να παίξουμε όπως πάντα, να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να μην χάσουμε τα ριμπάουντ. Το πιο σημαντικό, και είμαι σίγουρος πως αυτό είναι κάτι που το ξέρουν όλοι, είναι ότι είναι αδύνατο όταν παίζουμε εκτός έδρας να είμαστε μπροστά στο σκορ 40 λεπτά όπως συμβαίνει στο γήπεδό μας. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αντιδράσεις μας όταν κυνηγάμε στο σκορ και να περιμένουμε την ευκαιρία μας για να γυρίσουμε. Ήρθε η ώρα να το κάνουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ