EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Να πάμε στο Final Four για τους οπαδούς μας"

Πασκουάλ: "Να πάμε στο Final Four για τους οπαδούς μας"
EUROKINISSI SPORTS

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και παραδέχθηκε πως θέλει να δει τον Παναθηναϊκό να γυρίζει στο Βελιγράδι για το Final Four της EuroLeague.

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του, ο Τσάβι Πασκουάλ είχε μόνο καλά λόγια να πει για εκείνους μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα . Ο Καταλανός τεχνικός κράτησε πάντως χαμηλούς τόνους και απέφυγε να πει μεγάλα λόγια, αν και παραδέχθηκε πως θέλει να δει τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στο Βελιγράδι για να συμμετάσχει στο Final Four της Άνοιξης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των πρασίνων:

" Ξέραμε ότι ο μέσος όρος πόντων του Ερυθρού Αστέρα είναι οι 75 και γι' αυτό προσπαθήσαμε να δώσουμε έμφαση στην άμυνα. Στο τέλος τα καταφέραμε. Κάναμε εξαιρετική δουλειά. Μετά τον τραυματισμό του Καλάθη κάποιοι παίκτες ένιωσαν πιο δυνατοί. Η σεζόν είναι μεγάλη και τους χρειαζόμαστε όλους, χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους. Θα παίξουμε πολλά ματς ακόμη και όσο περισσότεροι μας βοηθούν, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε. Δεν είναι στιγμή να σκεφτόμαστε το Final Four, εύχομαι να βρισκόμαστε σε αυτό γιατί οι οπαδοί μας το αξίζουν. Θα προσπαθήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ