EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Μη αποδεκτό αυτό που έγινε στην τελευταία περίοδο"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÐÁÓÊÏÕÁË / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÐÁÓÊÏÕÁË / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ παρουσιάστηκε ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά την εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods στη συντριβή από την Μπαρτσελόνα (98-71) στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Το -27 ( 98-71 ) από την Μπαρτσελόνα δεν αφήνει περιθώρια για πολλές (διαφορετικές) αναγνώσεις στον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι "πράσινοι" ήταν απογοητευτικοί απέναντι στους "μπλαουγκράνα", που κυριάρχησαν στο παρκέ μετά το α' δεκάλεπτο και έφτασαν με άνεση στη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά την (απογοητευτική) εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως " η εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Μόνο στα 13 πρώτα μπορούμε να πούμε ότι διατηρήσαμε ένα ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Ακολούθως, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και πολλές βολές, ενώ και στην άμυνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αυτό που συνέβη στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μη αποδεκτό. Η εικόνα μας φρικτή. Δεν παλέψαμε καν. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι ως ένα αντιπαράδειγμα. Ως κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβουμε σε καμία περίπτωση στο μέλλον. Επιβάλλεται να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση".

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης εστίασε στο γεγονός πως " δεν παίξαμε άμυνα, όπως θα έπρεπε. Η επίθεση κάποτε λειτουργεί, κάποτε όχι. Η άμυνα όμως δίνει τον τόνο, δεν ήμασταν καλοί. Πολλά ξεκινούν από μένα, στο πως πιέζω την μπάλα. Δεν ήμουν τόσο επιθετικός όσο θα έπρεπε για να δώσω ρυθμό στην ομάδα. Προσωπικά το βλέπω έτσι. Κάναμε πάρα πολλά χαζά λάθη, αφήσαμε τις back door πάσες και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Επιτρέψαμε στην Μπαρτσελόνα να πετύχει πολλά εύκολα και ξεκούραστα καλάθια".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ