EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο"

Πασκουάλ: "Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε ενόψει του αγώνα με τη Νταρουσάφακα (3/3, 19:15) ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει τέλεια σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσει, τονίζοντας ότι δεν σκέφτεται την θέση στην πρώτη τετράδα, αλλά το επόμενο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της φετινής regular season, αφού αύριο (3/3, 19:15) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νταρουσάφακα, γνωρίζοντας ότι ένα "διπλό" στην Τουρκία θα αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει μία θέση στην πρώτη 4αδα, κάτι που μεταφράζεται σε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ωστόσο, Τσάβι Πασκουάλ, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται την κατάταξη, αλλά το... αύριο και τον αγώνα με την Τουρκική ομάδα. " Πρέπει να τα πάρουμε όλα βήμα-βήμα για να καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα. Πρέπει να ρίξουμε την ενέργειά μας στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Κάθε παιχνίδι θα είναι κρίσιμο και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για αυτούς" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός, για να αναλύσει στην συνέχεια τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να πάρει το "διπλό" στην έδρα της Νταρουσάφακα: " Πρέπει να παίξουμε τέλεια σε άμυνα και επίθεση και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και πρέπει να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε αυτό το γεγονός".

Πασκουάλ: "Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο"
STOLISVAGGELIS

Ο Κέι Σι Ρίβερς από την πλευρά του δήλωσε πως " η Νταρουσάφακα είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα , ειδικά εντός έδρας. Τρέχουν πολύ και πρέπει να τους εμποδίσουμε να κάνουν αυτά που τους αρέσουν για να τους κερδίσουμε. Για να κερδίσουμε πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεκινήσουμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας". Όσο για τον στόχο της μίας θέσης στην πρώτη τετράδα, ο Αμερικανός τόνισε ότι " για να καταφέρουμε να μπούμε στις 4 πρώτες ομάδες πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε εκτός έδρας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε προκειμένου να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs".

Πασκουάλ: "Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο"
STOLISVAGGELIS
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ