EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Κάναμε πολλά λάθη"

Πασκουάλ: "Κάναμε πολλά λάθη"
STOLISVAGGELIS

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods έχασε το παιχνίδι από την Ούνικς Καζάν λόγω των λαθών του στο τέλος. Μίλησε για την ψυχή και την καρδιά των παικτών του ο Εβγκένι Πασούτιν.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχασε ένα φαινομενικά "δικό του" παιχνίδι από την Ούνικς Καζάν , με τον Τσάβι Πασκουάλ να εστιάζει την προσοχή του σε όσα έγιναν μετά το 37ο λεπτό του αγώνα.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" δήλωσε χαρακτηριστικά πως " ελέγχαμε το παιχνίδι για 37 λεπτά, μετά από αυτό το σημείο χάσαμε τον έλεγχο. Κάναμε πολλά λάθη. Κι από εκεί δημιουργήθηκε ένα νέο παιχνίδι, που πήγαινε πόντο - πόντο. Δεν ξέρω πως να περιγράψω ακριβώς τα λάθη που κάναμε στο πιο κρίσιμο σημείο, είναι δύσκολο σε κάποιες περιπτώσεις γιατί χάσαμε την μπάλα στο ξεκίνημα του αιφνιδιασμού. Διαμαρτυρηθήκαμε και χρεωθήκαμε με τεχνική ποινή. Χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια από τη ρακέτα. Κάποιες φορές αυτό συμβαίνει. Κάποιες παίζεις καλύτερα, κάποιες άλλες χειρότερα. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα ήταν καλύτερη για 37 λεπτά, αλλά μετά κάναμε άσχημες επιλογές και γι αυτό χάσαμε".

Από την πλευρά του, ο Εβγκένι Πασούτιν δήλωσε πως " κάναμε εξαιρετική δουλειά, παίξαμε με καρδιά. Ήμασταν πίσω στο σκορ για περίπου τρεις περιόδους, δεν μπορούσαμε να βρούμε τη χημεία μας αμυντικά. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα όμως και πάλεψαν σαν πολεμιστές για τη νίκη. Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα, είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στο τέλος ήμασταν πολύ πιο έξυπνοι αμυντικά, περιορίσαμε τα λάθη μας και κάναμε καλύτερες επιλογές στις επιθέσεις του μισού γηπέδου. Βάλαμε στο κλίμα τους σουτέρ μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ