EUROLEAGUE

Πασκουάλ και παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στα θύματα της τραγωδίας

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΠΑΠΠΑΣ(Α) ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ(Κ) ΝΤΕΝΜΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΠΑΠΠΑΣ(Α) ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ(Κ) ΝΤΕΝΜΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η νίκη επί της Αναντολού Εφές πέρασε πολύ γρήγορα σε δεύτερη μοίρα για τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του. Όλοι τους στάθηκαν στην τραγωδία που ζει η Δυτική Αττική τις τελευταίες ώρες.

Μετά τον τρόπο που ήρθε η νίκη επί της Αναντολού Εφές , το λογικό θα ήταν όλοι στον Παναθηναϊκό Superfoods να πανηγυρίσουν την τρίτη διαδοχική επιτυχία τους στην EuroLeague. Πριν από αυτό όμως, όλοι στην ομάδα στάθηκαν σε κάτι πολύ πιο σημαντικό: την τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής από την Τετάρτη (15/11).

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Πριν καν δώσει τα συγχαρητήρια στους παίκτες του στα αποδυτήρια του Sinan Erdem Dome, ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε σε αυτό το γεγονός, λέγοντας πως " θα πρέπει να σκεφτούμε ότι 16 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Αθήνα από τις πλημμύρες. Είναι συγκλονιστικό και θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Η σκέψη μας είναι σε αυτούς και στις οικογένειές τους".

Κι ο άμεσος συνεργάτης του, Ινίγο Θορθάνο, προτίμησε να σχολιάσει πρώτα αυτό όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη νίκη των "πρασίνων" στην Κωνσταντινούπολη. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, μίλησε συγκινημένος. " Ένα χρόνο πριν, εγώ κι η οικογένειά μου πήραμε την απόφαση να μετακομίσουμε στην Αθήνα. Δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε σοκαρισμένοι με αυτά που βλέπουμε ότι έγιναν στη Δυτική Αττική. Ο κόσμος πέθανε από τις πλημμύρες και τα νερά, είναι σοκαριστικό όλο αυτό. Θέλω να τονίσω πως όλοι στην ομάδα στέλνουμε τις ευχές μας για να είναι περαστικά όλα αυτά για τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Μόνο αυτό, τίποτε άλλο. Αντιλαμβάνομαι πως οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες".

Στο ίδιο μήκος κύματος στάθηκαν κι οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods στο Twitter. Ο Ίαν Βουγιούκας έγραψε πως " νίκη με την Εφές, αλλά οι σκέψεις και οι προσευχές μας στους ανθρώπους της Μάνδρας και τις υπόλοιπες περιοχές που έχουν επηρεαστεί από την κακοκαιρία. Τους ευχόμαστε να έχουν κουράγιο και δύναμη και τους αφιερώνουμε την νίκη σήμερα".

Ο Κρις Σίνγκλετον τόνισε πως " αυτή η νίκη είναι για την Αθήνα. Τα συλλυπητήριά μου σε όλες τις οικογένειες που έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο σε αυτή την τραγωδία", με τον Κένι Γκάμπριελ να επισημαίνει πως " προσεύχομαι για όλες τις οικογένειες που έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο στην Αθήνα, σήμερα. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους. Σας αφιερώνουμε αυτή τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ