EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια μεγάλη νίκη"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ εξήγησε πως έφτασε η ώρα ο Παναθηναϊκός Superfoods να πάρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεπέρασε δίχως προβλήματα το εμπόδιο της Αρμάνι Μιλάνο , παρότι δεν έθελξε με την απόδοσή του. Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα, ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε αρχικά:

" Ήταν ένα μάλλον παράξενο παιχνίδι. Κερδίσαμε, αλλά στην επίθεση δεν παίξαμε καλά. Ειδικά αν δείτε τα στατιστικά, το καταλαβαίνετε αυτό. Χάσαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς, δεν ξέρω πόσα καρφώματα χάσαμε, όπως επίσης χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Κάποιες φορές όταν δεν σκοράρεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, νομίζεις ότι δεν παίζεις καλά. Δεν είναι πάντα έτσι βέβαια", για να προσθέσει:

" Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι καλό να γυρίσεις γρήγορα σελίδα και να κοιτάξεις πιο μακριά. Να δεις τι δούλεψε και τι όχι και να προετοιμαστείς καλά για αυτό που ακολουθεί, με την Μπασκόνια".

Σε ερώτηση για τους Νικ Καλάθη και Μάικ Τζέιμς, απάντησε: " Σε καμία περίπτωση δεν αποφεύγω να τους βάλω μαζί, θα παίξουν μαζί στην περιφέρεια. Απλά προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία, για πολλούς λόγους, που είναι δύσκολο να αναλύσω. Μου αρέσει να τους βλέπω να παίζουν μαζί στο παρκέ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, πάντα ψάχνεις να βρεις μια ισορροπία".

Ενώ κατέληξε αναφερόμενος στην Μπασκόνια: " Σίγουρα το κλειδί είναι όταν έχουν μαζί στο παρκέ τον Χάνγκα και τον Σενγκέλια στο παρκέ. Μόλις ο δεύτερος επέστρεψε από τραυματισμό, η Μπασκόνια είναι διαφορετική ομάδα. Έχουν βρει ισορροπία, τρέχουν καλά το γήπεδο, είναι πιο δυνατοί σωματικά. Είναι μια ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Έχει έρθει η ώρα να κάνουμε ένα παιχνίδι μπροστά και να πάρουμε μια τέτοια νίκη".

Ρέπεσα: "Πάλι καλά δεν χτύπησε κάποιος"

Από την πλευρά του, ο Γιασμίν Ρέπεσα ανέφερε ότι " ήμασταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση με πολλούς απόντες, με τραυματισμούς και πιο μικρό ρόστερ. Παρόλ' αυτά θέλαμε να παλέψουμε, να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν είναι εύκολο. Ειδικά με τέτοιο πρόγραμμα, με συνεχόμενες αναμετρήσεις. Όταν παίζεις τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα πρέπει να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις τον ρυθμό, για να μην αφήσεις τον αντίπαλο να τρέξει. Κάναμε πάρα πολλά λάθη (23), το οποίο σημαίνει ότι δεν κάναμε καλά τη δουλειά μας. Το θετικό είναι ότι δεν χάσαμε κάποιον άλλον παίκτη, δεν είχαμε άλλο τραυματία", δήλωσε αρχικά ενώ σε ερώτηση για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε ανέφερε:

" Δεν ξέρω τι να πω. Ήμουν από τους πρώτους προπονητές του στην Μπένετον, ουσιαστικά μεγάλωσε μαζί μου. Ήταν δυσαρεστημένος από την κατάσταση στην ομάδα, ζήτησε να φύγει. Έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά αυτό αφορά τον σύλλογο, όχι εμένα. Ελπίζω να βρει την ισορροπία του, ένα παιδί με τόσο ταλέντο και με ικανότητες για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ