EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Είναι ξεκάθαρο πως η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - PANATHINAIKOS / ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - PANATHINAIKOS / ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKONISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ χαρακτήρισε φυσιολογική τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βάσει της εικόνας του αγώνα και της κακής εκκίνησης του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods γνώρισε μια ακόμη βαριά εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας . Όπως ήταν λογικό, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος απ όσα (δεν) έγιναν στο παρκέ, εξηγώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης:

" Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόχας, είναι ξεκάθαρο πως ήταν καλύτερη απόψε. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον τρόπο που θέλαμε, κάναμε εφτά λάθη στο α' δεκάλεπτο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σημείωσε 11 πόντους από αιφνιδιασμό και μετά από αυτό ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξουμε την εικόνα του αγώνα. Στο β' και το γ' δεκάλεπτο παλέψαμε, αλλά από την στιγμή που ο Σέρχιο (Ροντρίγκεθ) έβαλε μεγάλα σουτ τριών πόντων, το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει. Πρέπει να ανακάμψουμε για το επόμενο παιχνίδι, με τη Φενέρμπαχτσε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ