EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Είναι εύκολο να μας κάνουν κριτική"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ σχολίασε την κριτική που δέχθηκαν οι "πράσινοι" τις τελευταίες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στη NOVA λίγο μετά το φινάλε του αγώνα στο ΣΕΦ και τη νέα μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Ολυμπιακού με 70-62 για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Καταλανός προπονητής, σχολίασε πως "είναι σημαντική νίκη για όλη την ομάδα. Πρέπει να βρίσκεις ευκαιρίες να κάνεις εκτός έδρας νίκες. Στη Βιτόρια με την Μπασκόβια δεν τα καταφέραμε, αν και ελέγχαμε το παιχνίδι. Απόψε τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε σκληρή κριτική μετά την ΑΕΚ.

Είναι εύκολο να μας κάνουν κριτική και ενώ δεν παραπονιόμαστε είτε έχουμε προβλήματα, είτε τραυματισμούς είτε όχι. Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν. Ξέρουμε τον τρόπο, έχουμε παίξει μόνο έξι παιχνίδια στην EuroLeague. Είναι μια δύσκολη διοργάνωση, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ