EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γιουλ"

Πασκουάλ: "Είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γιουλ"

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ότι η επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ στην δράση δυσκολεύει την αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρεάλ, αλλά οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουν.

Η επιστροφή στην δράση έπειτα από 8 1/2 μήνες απουσίας του Σέρχιο Γιουλ είναι κάτι που συζητάει όλη η Ευρώπη. Η μοίρα τα έφερε έτσι, που η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό γκαρντ είναι ο Παναθηναϊκός, με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει πάντως ότι οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι για αυτό.

Μιλώντας στην κάμερα της Novasports ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε σχετικά: " Προφανώς είμαστε χαρούμενοι που ένας από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague θα αγωνιστεί και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Στο αθλητικό σκέλος, από την στιγμή που επιστρέφει αυτό κάνει πιο δύσκολη την αποστολή μας επειδή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο για να δώσουμε την δική μας μάχη".

Με την σειρά στο 1-1, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε αναφερόμενος στο Game 3 της σειράς με την Ρεάλ (25/4, 19:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) και τα κλειδιά της αναμέτρησης: " Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε καλά στην άμυνα και να μην έχουμε κενλα διαστήματα στην απόδοσή μας. Μέχρι στιγμής είχαμε καλή παρουσία κόντρα στην Ρεάλ στα δύο πρώτα παιχνίδια, με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο παιχνίδι, το οποίο και μας στοίχισε. Απέναντι σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ ένα κακό δεκάλεπτο σε φέρνει πίσω. Ενέργεια και ένταση είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας. Να είμαστε προσηλωμένοι. Κατά πρώτον σκεφτόμαστε το τρίτο παιχνίδι. Μας λείπει ένα στοιχείο εμπειρίας, κάτι που μας έχει λείψει και σε άλλα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να βρούμε".

Ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε από την πλευρά του για το Game 3 της σειράς: " Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Έχουμε υψηλό κίνητρο, απλώς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όλα ξεκινούν από την άμυνα και τα ριμπάουντ, τα οποία μας πλήγωσαν στο δεύτερο παιχνίδι. Ελπίζω να πάρουμε έστω μία νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια. Όσο για τον Γιουλ, χαίρομαι που επιστρέφει στην δράση. Ελπίζω να είναι υγιής και να φτάσει ξανά στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από τον τραυματισμό του".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ