EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Δεν σκεφτόμαστε το πλεονέκτημα έδρας"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε ότι το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι σαν όλα τα άλλα για τον Παναθηναϊκό Superfoods, κι ότι η ομάδα του δεν σκέφτεται το πλεονέκτημα έδρας ή τον αντίπαλό της στα playoffs.

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην EuroLeague θα επιδιώξει να πάρει ο Παναθηναϊκός Superfoods το βράδυ της Τρίτης (31/3, 21:45), στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για τη regular season. Απέναντί του το "τριφύλλι" θα βρει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που παλεύει για την πρωτιά. Κι αν οι "πράσινοι" έχουν ως στόχο το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν σκέφτεται κάτι περισσότερο από τον αγώνα με τη ρωσική ομάδα.

" Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είμαι σίγουρος γι αυτό", είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, για να προσθέσει πως " το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και θα το ξαναπώ και τώρα. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι κάνουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Μόνο αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Τίποτα άλλο. Αν σκεφτόμαστε συνέχεια το πλεονέκτημα της έδρας ίσως να μην πετύχουμε τον στόχο μας".

Ενώ κατέληξε εξηγώντας πως " η συγκέντρωσή μας και το μυαλό μας πρέπει να είναι στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόνο. Σε κάθε κατοχή να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να κερδίσουμε μία τέτοια ομάδα".

Ρίβερς: "Σαν αγώνας των playoffs"

Από την πλευρά του, ο Κέι Σι Ρίβερς ανέφερε αρχικά πως " θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία μας. Να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει και εμείς και ο κόσμος να είμαστε έτοιμοι και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν έχει σημασία με ποιον θα παίξουμε στα playoffs. Θέλουμε να είμαστε εκεί. O αγώνας με την ΤΣΣΚΑ είναι σαν να παίζουμε play offs. Η όλη ατμόσφαιρα που υπάρχει σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες είναι ατμόσφαιρα playoffs", ενώ κατέληξε: " Ο Ντε Κολό και ο Τεόντοσιτς είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες των αντιπάλων μας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και προετοιμαζόμαστε για να τους αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να κερδίσουμε".

Φελντέιν: "Ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι"

Τέλος, ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε πως " είναι ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Στο εκτός έδρας ματς με την Μπασκόνια δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και ότι μπορούμε να κερδίσουμε ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει να βγούμε μπροστά αν θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας, αρχής γενομένης από αύριο (31/3). Πρέπει να παίξουμε σκληρά γιατί θέλουμε να βρεθούμε στην τετράδα. Ο Ντε Κολό και ο Τεόντοσιτς είναι μια πρόκληση, όχι μόνο για μένα αλλά για τον Νικ, τον Παππά και τον Τζέιμς, για όλη την ομάδα. Είναι σπουδαίοι παίκτες όμως κι εμείς μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ