EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Δεν μπλοφάρει ο Γιαννακόπουλος"

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την αποφασιστικότητα στο μονοπάτι που έχει χαράξει, ενώ χαρακτήρισε... εξωγήινο τον Λούκα Ντόντσιτς (VIDEO).

Λίγες ώρες πριν από τον τέταρτο αγώνα των playoffs απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο στη χώρα του. Το "Movistar" παρουσίασε το θέμα - συνέντευξη που είχε ετοιμάσει για χάρη του προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods.

Στο απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού στο Facebook, ο 45χρονος τεχνικός τοποθετείται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Λούκα Ντόντσιτς. Δύο πρόσωπα που συζητιούνται αρκετά στην Ευρώπη τους τελευταίους μήνες -για διαφορετικούς λόγους.

Σε ό,τι αφορά στον "ισχυρό άνδρα" του Παναθηναϊκού Superfoods, σχολίασε πως " πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του έχουν διατηρήσει αυτή την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο, βάζοντας χρήματα από την τσέπη τους. Ο Παναθηναϊκός υπάρχει χάρη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια του. Δεν μπορείς να εκτιμήσεις τις αποφάσεις του, αν δεν κατανοήσεις τα κίνητρά του. Αν είσαι κοντά του, μπορείς να καταλάβεις τους λόγους που ενεργεί έτσι. Δεν μπλοφάρει! Αν ισχυρίζεται ότι θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο (σ.σ.: με συμμετοχή στο Basketball Champions League), τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, είναι 100% σίγουρο".

Τέλος, για τον 19χρονο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε ότι " κάθε δέκα χρόνια εμφανίζεται ένας παίκτης που βρίσκεται σε ασύλληπτο επίπεδο. Κάθε τριάντα χρόνια εμφανίζεται ένας παίκτης σε... εξωγήινο επίπεδο! Νομίζω ότι ο Λούκα Ντόντσιτς ανήκει στη δεύτερη κατηγορία".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ