EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Δεν έψαξα ποτέ αντικαταστάτη του Ντένμον"

Πασκουάλ: "Δεν έψαξα ποτέ αντικαταστάτη του Ντένμον"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσάβι Πασκουάλ έριξε τους τόνους εν όψει Εφές, απάντησε όμως στη φήμη για αντικατάσταση του Ντένμον και σχολίασε τις ήττες του Παναθηναϊκού από τη Μπασκόνια και την ΑΕΚ.

Παρά την άνετη επικράτηση της ομάδας του , ο Τσάβι Πασκουάλ δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια. Ξέρει, άλλωστε, πως ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη φορμαρισμένη Αναντολού Εφές, ξέρει πως τα δεδομένα μπορούν εύκολα να αλλάξουν. Ο Καταλανός διέψευσε τη φήμη πως εξέτασε την αγορά των free agents για να βρει αντικαταστάτη του Μάρκους Ντένμον και έδωσε το σύνθημα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (16/11).

" Νομίζω πως απόψε κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Ξεκινήσαμε με εξαιρετική άμυνα, ενώ στην επίθεση σκοράραμε άμεσα. Ελέγξαμε τον αγώνα από την αρχή έως το τέλος. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας έδωσε πολλή βοήθεια και όταν είμαστε μαζί, είμαστε πάντα δυνατοί" είπε ο Πασκουάλ και ξεκαθάρισε πως: " Δεν έψαξα ποτέ παίκτη για να αντικαταστήσει τον Ντένμον, ως ομάδα κοιτάζουμε τι υπάρχει στην αγορά, όμως δεν αναζητήσαμε αθλητή. Το κακό είναι ότι παίζουμε ξανά σε 48 ώρες, πρέπει να βγάλουμε ένα νέο πλάνο, να προετοιμαστούμε για μια ομάδα που μετά τις δυο νίκες της έχει άλλη δυναμική".

Ο Πασκουάλ έκανε και ένα σχόλιο για όσα έγιναν στις αναμετρήσεις με τη Μπασκόνια και την ΑΕΚ, βάζοντας στο τραπέζι έναν ρεαλισμό που δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα: " Οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι κρατούν εικόνες από κάθε αγώνα, χωρίς να τις συσχετίζουν μεταξύ τους. Απέναντι στην ΑΕΚ υπήρξαν πολλά στοιχεία που μας στέρησαν τη νίκη, ενώ δεν είχαμε και χρόνο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι σε πνευματικό επίπεδο. Έτσι είναι όμως ο αθλητισμός, μερικές φορές τα πράγματα είναι πιο απλά απ' όσο φαίνονται. Όταν μία ομάδα παίζει καλύτερα από την άλλη, κερδίζει. Η άλλη χάνει. Πάντα όμως τα πράγματα που γίνονται πριν από έναν αγώνα καθορίζουν αυτά που θα ακολουθήσουν. Ήταν οδυνηρή η ήττα μας στη Βιτόρια, καθώς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν συνήλθαμε σωματικά και πνευματικά, παίξαμε άσχημα και χάσαμε από την ΑΕΚ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ