EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Αξίζαμε να κερδίσουμε"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ εστίασε στην αλλαγή εικόνας που συντελέστηκε μετά την ανάπαυλα, ως εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός Superfoods άλωσε την έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods άλωσε το Martin Carpena, με τη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα να είναι -μέχρι στιγμής- η σημαντικότερη που έχει πανηγυρίσει φέτος. Κυρίως γιατί βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, βλέποντας μέχρι και την οκτάδα να είναι υπό διαπραγμάτευση.

Η αντεπίθεση διαρκείας που έκαναν οι "πράσινοι" στην τελευταία περίοδο έφερε τη νίκη όμως, με τον Τσάβι Πασκουάλ να εξηγεί μετά από το τέλος της αναμέτρησης πως " είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη που πετύχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά γρήγορα, αλλά και βιαστικά θα έλεγα, εκεί κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση. Ακόμα κι αν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πολύ την εικόνα μας. Παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και ήμασταν πολύ πιο αποτελεσματικοί με τον τρόπο που παίξαμε", για να προσθέσει: " Αξίζαμε να κερδίσουμε, ήταν μια πολύ σημαντική για εμάς στην πορεία μας προς τα playoffs της διοργάνωσης".

Σε ερώτηση για το πώς εξηγεί τη διαφορά απόδοσης της ομάδας του ανάμεσα στο α' και το β' μέρος, εξήγησε ότι " ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε αποτελεσματικοί και να πετύχουμε τα ελεύθερα σουτ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έξι λάθη, αλλά και μεγάλη αστοχία που έδωσε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μόλις δυο λάθη, παίξαμε καλύτερη άμυνα και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί στα ελεύθερα σουτ που είχαμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ