EUROLEAGUE

Παππάς: "Θέλω να βοηθήσω για τη νίκη"

Παππάς: "Θέλω να βοηθήσω για τη νίκη"

Η αποστολή του Παναθηναϊκού "πέταξε" το μεσημέρι της Πέμπτης (26/11) για την Τουρκία, όπου θα αντιμετωπίσει την Καρσίγιακα (27/11, 19:45). Τι είπε ο Νίκος Παππάς για την επιστροφή του στη δωδεκάδα.

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Τουρκία μπήκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/11) η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Παρασκευής (27/11, 19:45) την Καρσίγιακα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στο Top 16. Η ήττα... απαγορεύεται για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, η οποία θα έχει στη σύνθεσή της -μετά από πολύ καιρό- τον Νίκο Παππά.

Ο 25χρονος γκαρντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, μιλώντας μάλιστα στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη γειτονική χώρα. Τι είπε; " Θα ήθελα ένα πιο εύκολο ματς επανένταξης. Αλλά αφού έτσι τα έφερε η μοίρα, έχει καλώς. Είναι ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη και θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ για να τα καταφέρουμε", δήλωσε αρχικά για να προσθέτει αναφορικά με το αν αισθάνεται έτοιμος:

" Έχω πάρει το ΟΚ από τους γιατρούς και για να είμαι εδώ δεν έχω ρισκάρει κάτι. Το αν θα πάρω χρόνο συμμετοχής εξαρτάται από τον κόουτς. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ, να δώσω ανάσες στα παιδιά και μακάρι να γυρίσουμε στην Αθήνα με το διπλό".

Τέλος, αναφέρθηκε στην Καρσίγιακα και στο τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να την κερδίσει: " Η Καρσίγιακα είναι μια πολύ καλή ομάδα που στην έδρα της παίρνει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Από μέρους μας θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε με μυαλό. Διαθέτουμε περισσότερο ταλέντο από την αντίπαλό μας πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη", κατέληξε.

Παππάς: "Θέλω να βοηθήσω για τη νίκη"
STOLISVAGGELIS

Μπιέντοφ: "Ρυθμός και ριμπάουντ"

Από μέρους του, ο Γκόραν Μπιέντοφ είπε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ισχυρή έδρα. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε, όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος μας. Μέχρι τώρα δεν έχουμε νίκη μακριά από το γήπεδό μας γεγονός που θέλουμε να ξεπεράσουμε. Προετοιμαστήκαμε καλά τις προηγούμενες ημέρες και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης", για να προσθέσει:

" Απαιτείται συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα σε άμυνα και επίθεση ώστε να τα καταφέρουμε. Είναι ένα σκληρό ματς Ευρωλίγκας όπου οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θεωρώ πως είναι σημαντικός προκειμένου να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ