EUROLEAGUE

Παππάς και Λοτζέσκι δηλώνουν έτοιμοι για Ερυθρό Αστέρα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παππάς και ο Ματ Λοτζέσκι προπονήθηκαν κανονικά, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για τις μονομαχίες με Ερυθρό Αστέρα (20/3) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/3). Θεραπεία για Μάρκους Ντένμον.

Δύο επιστροφές περιελάμβανε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού Superfoods για την Κυριακή (18/3) αφού τόσο ο Νίκος Παππάς όσο και ο Ματ Λοτζέσκι συμμετείχαν στην προπόνηση. Ο πρώτος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον κράτησε στα "πιτς" για περίπου δύο εβδομάδες, ενώ ο δεύτερος άφησε πίσω το τράβηγμα που του στέρησε τη συμμετοχή στην αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Από την στιγμή που έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δίχως κάποια ενόχληση, αμφότεροι έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν στην EuroLeague, με Ερυθρό Αστέρα (20/3, εντός) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/3, εκτός).

Ο μοναδικός απών ήταν ο Μάρκους Ντένμον, αφού οι ενοχλήσεις που ένιωσε στη γάμπα πριν από τον αγώνα της Παρασκευής (16/3) στο Martin Carpena οφείλονταν σε θλάση. Όπως ενημέρωσε το "τριφύλλι", ο 28χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε θεραπεία, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την παρουσία του -τουλάχιστον- στη μονομαχία με τους "ερυθρόλευκους" στο ΟΑΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ