EUROLEAGUE

Πανό στήριξης στον Γιαννακόπουλο στη Μαδρίτη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο WiZink Center για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας με την Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασαν την στήριξή του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods στην 25η "στροφή" της EuroLeague βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας την υποστήριξη 100 φίλων του που έδωσαν το "παρών" στο WiZink Center, ενώ στην "πράσινη" κερκίδα υπήρχε κι ένα πανό για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ δεν ταξίδεψε στη Μαδρίτη για το ματς με την "Βασίλισσα", αλλά δύο φίλοι της ομάδας του τού έστειλαν μήνυμα στήριξης. "Toν Δημήτρη (σ.σ. Γιαννακόπουλο) εμπιστευόμαστε", αναγραφόταν στο πανό που κρατούσαν, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί...

Πανό στήριξης στον Γιαννακόπουλο στη Μαδρίτη
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ