EUROLEAGUE

Πανικός για το ΟΑΚΑ: έριξαν το σύστημα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η ζήτηση για τα εισιτήρια των playoffs κόντρα στην Φενέρμπαχτσε είναι τεράστια και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έριξαν το σύστημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ανακοίνωση από τους "πράσινους" πως θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα.

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, καθώς είναι τεράστια η ζήτηση των εισιτηρίων για τους δύο αγώνες των playoffs κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλαθλοι των "πρασίνων" έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για να δώσουν το "παρών" με αποτέλεσμα να... ρίξουν το σύστημα, την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva που κλείνει τα εισιτήρια. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε το κόσμο για την μεγάλη ζήτηση και γνωστοποίησε πως σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα, ζητώντας υπομονή και κατανόηση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα ήθελε να ενημερώσει του φιλάθλους της πως λόγω της άνευ προηγουμένου ζήτησης των εισιτηρίων των δύο πρώτων αγώνων της σειράς των Play Off της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva παρουσιάζει καθυστερήσεις. Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την εταιρεία και έχουμε λάβει τη διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα λυθεί το συντομότερο δυνατό.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική σας ανταπόκριση και είμαστε βέβαιοι πως η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ στις δύο αυτές αναμετρήσεις θα είναι ανεπανάληπτη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ