EUROLEAGUE

Πανηγύρισε την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα ο Πασκουάλ

BASKET LEAGUE / ÊÏËÏÓÓÏÓ - ÐÁÏ (×ÁÑÇÓ ÆÁÌÐÅÔÏÕËÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÊÏËÏÓÓÏÓ - ÐÁÏ (×ÁÑÇÓ ÆÁÌÐÅÔÏÕËÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες και το επιτελείο του Παναθηναϊκού είδαν παρέα τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, με τον Τσάβι Πασκουάλ να πανηγυρίζει στο φινάλε το γκολ πρόκρισης των "μπλαουγκράνα".

Με την αποστολή να έχει ολοκληρώσει το βραδινό της γεύμα και να υπάρχουν μερικές ελεύθερες ώρες μέχρι την απόσυρση στα αποδυτήρια, οι παίκτες και το επιτελείο του Παναθηναϊκού Superfoods δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν την ώρα τους παρέα, βλέποντας ποδόσφαιρο.

Αποστολή στο Κάουνας: Γιώργος Οικονόμου

Κι όπως καταλαβαίνετε, άπαντες στήθηκαν μπροστά στην τηλεόραση που υπάρχει στο lobby του ξενοδοχείου όπου διαμένει το "τριφύλλι", για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League. Έναν αγώνα, που έζησε με έντονο τρόπο κι ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι άλλωστε παιδί της Καταλονίας και των "μπλαουγκράνα", επομένως δικαιολογείται απόλυτα η επιθυμία του να έρθει η πρόκριση για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν σταματούσε να λέει άλλωστε στους γύρω του πως πιστεύει στην ιστορική ανατροπή και πρόκριση της Μπαρτσελόνα. Όπως κι έγινε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Τι έγινε μόλις μπήκε το έκτο καταλανικό γκολ; Πανηγύρισε την επίτευξή του και την πρόκριση των "μπλαουγκράνα" στα προημιτελικά του θεσμού. " Κάτι ξέρω παραπάνω", έλεγε μετά γελώντας, για να ολοκληρωθεί η βραδιά με πολλά σχόλια για το παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση απόψε.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ