EUROLEAGUE

Πανέτοιμοι για το "διπλό" στον Παναθηναϊκό

Πανέτοιμοι για το "διπλό" στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς περαιτέρω προβλήματα μετά το πολύωρο ταξίδι για την Πολωνία.

Η αποστολή του "τριφυλλιού" αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης και έφτασε στο Βερολίνο το απόγευμα. Από κει πήρε τον δρόμο για την Ζιέλονα Γκόρα οδικώς, σε μία διαδρομή που διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες, ωστόσο αυτό δεν άλλαξε τα σχέδια του Σάσα Τζόρτζεβιτς καθώς όχι μόνο δεν ακύρωσε την προπόνηση αλλά έδωσε το σύνθημα, ώστε το πούλμαν να κατευθυνθεί στο γήπεδο.

Εκεί ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε τις τελευταίες λεπτομέρειες στους παίκτες του, ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί απόλυτα διαβασμένος και να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Euroleague. Οι “πράσινοι” γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχει το ματς της τέταρτης αγωνιστικής επί πολωνικού εδάφους και είναι αποφασισμένοι να μην δώσουν δικαιώματα απέναντι στους Πολωνούς οι οποίοι μετρούν μόνο ήττες στις τρεις αγωνιστικές οι οποίες έχουν προηγηθεί.

Ως γνωστόν, στην Αθήνα έχει μείνει ο Τζέιμς Γκιστ καθώς συνεχίζει την θεραπεία για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και πέρα από τα γνωστά προβλήματα οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Τζόρτζεβιτς, πανέτοιμοι για την επικράτηση.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ