EUROLEAGUE

Πάλι εκτός προπόνησης ο Γκάμπριελ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ(Α) ΠΑΣΚΟΥΑΛ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ(Α) ΠΑΣΚΟΥΑΛ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κένι Γκάμπριελ δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ούτε την Τετάρτη (22/11). Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την παραμονή του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00).

Για δεύτερη διαδοχική μέρα, ο Κένι Γκάμπριελ δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00). Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods απείχε από το κανονικό πρόγραμμα τόσο την Τρίτη (21/11) όσο και την Τετάρτη (22/11), κάνοντας θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο δεξί γόνατο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου των "πρασίνων", η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (23/11) για να φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ελληνική ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με τη "Βασίλισσα". Η παρουσία του θεωρείται απαραίτητη για τον Παναθηναϊκό Superfoods αφενός γιατί αποτελεί σημαντικό μέρος του rotation στην EuroLeague, αφετέρου επειδή ο Τσάβι Πασκουάλ κινδυνεύει να μείνει με μόλις έναν παίκτη στο "4", τον Κρις Σίνγκλετον.

Κι αυτό γιατί -θυμίζουμε ότι- απών από το παιχνίδι της Παρασκευής (24/11) θα είναι ούτως ή άλλως ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών για τους δύο πρώτους αγώνες των "παραθύρων" με τη Μεγάλη Βρετανία (24/11) και το Ισραήλ (27/11).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ