EUROLEAGUE

Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού στο ΟΑΚΑ

Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού στο ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα γιορτάσει μαζί με τους μικρούς φίλους της ομάδας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, την Παρασκευή 20/11 στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (VIDEO).

Ένα πολύ όμορφο VIDEO "ανέβασε" η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και τρία παιδάκια να προσκαλούν όλα τα παιδιά στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Παρασκευής (20/11, 21:45) απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Πρόκειται για το σποτάκι που ακολουθεί της ανακοίνωσης της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα γιορτάσει μαζί με τους μικρούς φίλους της ομάδας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, την Παρασκευή 20/11 στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Έτσι λοιπόν ειδικά για το συγκεκριμένο αγώνα και με αφορμή το… εορταστικό της ημέρας, θα υπάρχει γενική είσοδος για παιδιά ως 15 ετών η οποία και θα τιμάται στα 3 ευρώ. Η αγορά παιδικού εισιτηρίου γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 20/11 (ημέρα του αγώνα) από 18.00 και μετά.

Επίσης οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την Παρασκευή έκπτωση 20% στα είδη παιδικής ένδυσης στα PAOSHOP του ΟΑΚΑ (Θύρες VIP, 3 και 27) απ’ όπου θα παραλαμβάνουν και δώρα, προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μαζί με αυτά κι άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού την Παρασκευή και στην αναμέτρηση με την Κούμπαν και σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά που θα περάσουν όμορφες στιγμές στο ΟΑΚΑ"

20 Νοεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ