EUROLEAGUE

Ουίλιαμς: "Παίζω μπάσκετ πάντα με αυτοπεποίθηση"

Ουίλιαμς: "Παίζω μπάσκετ πάντα με αυτοπεποίθηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος του αγώνα στο Βελιγράδι μίλησε στο Euroleague Greece και στο Sport24.gr, τόσο για το ματς, όσο και για την αγωνιστική του κατάσταση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Γιάννης Σταυρουλάκης

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς έχει εντυπωσιάσει στις πρώτες του εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην Euroleague , αν και βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα. Στο Βελιγράδι ήταν εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα του "τριφυλλιού", ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 17 πόντους (3/5δ, 8/9β, 1/4τρ), με τους "πράσινους" να γνωρίζουν την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 69-67.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Βελιγράδι, ο Αμερικανός γκαρντ, Έλιοτ Ουίλιαμς, μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα: "Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά ο αντίπαλος μας έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Έπαιξαν με ένταση και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο έκαναν ένα σερί στο σκορ και πήραν διαφορά. Εμείς προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς στην τέταρτη περίοδο, κάναμε ένα δυνατό σερί, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα ματς που στο τέλος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν "καυτή" και ήμασταν προετοιμασμένοι για το τι θα συναντήσουμε στις εξέδρες".

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει την δεύτερη θέση του γκρουπ, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας, ο Έλιοτ Ουίλιαμς εξήγησε πως: "Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας και έχουμε πιθανότητες να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας. Σαν ομάδα έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Σε κάθε κατάσταση που μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα ματς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε".

O Aμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού σε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει μέσο όρο 15.7 πόντους, δίνοντας επιθετική ώθηση στο "τριφύλλι". Στις δηλώσεις του είπε τα εξής για την νοοτροπία του: "Προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αυτή είναι η νοοτροπία μου. Παίζω μπάσκετ πάντα με αυτοπεποίθηση. Δεν έχει σημασία το πόσο καλά έπαιξα, σημασία έχει ότι χάσαμε και είναι στεναχωρημένος για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες στα επόμενα παιχνίδια".

Στην επόμενη αγωνιστική, η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα έρθει στο ΟΑΚΑ, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια του να πάρει την δεύτερη θέση στο γκρουπ. Ο Έλιοτ Ουίλιαμς τόνισε πως: "Η Κουμπάν όσο γνωρίζω είναι μία εξαιρετική ομάδα, διαθέτει ταλαντούχους παίκτες, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά στο γήπεδο μας, με την στήριξη και των φιλάθλων μας, μπορούμε να πάρουμε την νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ