EUROLEAGUE

"Όταν βλέπεις τον Διαμαντίδη να παίζει, είναι σαν όπερα!"

"Όταν βλέπεις τον Διαμαντίδη να παίζει, είναι σαν όπερα!"

Πως είναι να αγωνίζεσαι δίπλα σε έναν θρύλο της Euroleague; Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο Τζέιμς Φελντέιν και ο Τζείμς Γκιστ μίλησαν για την εμπειρία του να έχεις στον ομάδα σου τον Δημήτρη Διαμαντίδη (VIDEO)!

Η Euroleague βράβευσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως θρύλο του θεσμού στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Τσεντεβίτα κι εν συνεχεία, ο Μάικ Μπατίστ καλωσόρισε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην αιωνιότητα , κάνοντας λόγο για "το καλύτερο δίδυμο pick-n-roll στη διοργάνωση!".

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τίμησε τον αρχηγό και ηγέτη του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής (1/4), προσθέτοντάς τον στην ολιγομελή λίστα των "legends" του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η εκπομπή του ΟΤΕ TV Pick & Roll, που προβλήθηκε σήμερα (5/4) κάλεσε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και νυν συμπαίκτες του "3D" να μιλήσουν για την εμπειρία του να παίζεις δίπλα σε έναν θρύλο.

Το βραβείο στον Διαμαντίδη παρέδωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος είχε ζήσει ανάλογη στιγμή, στο δικό του "αντίο" υπό το βλέμμα δεκάδων χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού και εξήγησε πως: "Θα του αφιερώσω κάτι, όταν τελειώσει. Μη βιαζόμαστε. Υπάρχουν κάποιοι μήνες ακόμα, στους οποίους μπορεί μόνο να προσθέσει πράγματα. Να 'χουμε δηλαδή, να λέμε και κάτι άλλο από όσα έχει κάνει".

"Όταν βλέπεις τον Διαμαντίδη να παίζει, είναι σαν όπερα!"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δήλωσε "πολύ υπερήφανος που αποτελώ κομμάτι όλου αυτού. Νιώθω και λίγο λυπημένος, γιατί δεν θα μπορέσω να παίξω για περισσότερα χρόνια με τον Δημήτρη. Είναι απίστευτος παίκτης και σπουδαία προσωπικότητα. Θα του αφιέρωνα ένα τραγούδι. Όπερα, γιατί όταν τον βλέπεις να παίζει, είναι σαν να παρακολουθείς όπερα. Είναι ένα πολύ όμορφο θέαμα".

Ο Τζέιμς Φέλντεϊν παραδέχτηκε ότι "δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλος, τόσο σπουδαίος. Ξέρω πως ήταν πολύ καλός παίκτης, μεγάλο κλειδί για αυτήν την ομάδα. Θα μπορούσε να 'χει το μεγαλύτερο "εγώ" στην Ευρώπη, αν το ήθελε, αλλά κατ' εμέ έχει το μικρότερο. Δεν του αρέσει η προσοχή και για αυτό του φερόμαστε φυσιολογικά".

Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε από την πλευρά του: "έχω παίξει με αμέτρητους συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες αμέτρητων προπονητών. Το να έχεις όμως, την ευκαιρία να παίζεις με έναν θρύλο, γιατί περί αυτού πρόκειται με όλα όσα έχει επιτύχει, ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ευχαριστήθηκα κάθε λεπτό, έμαθα πάρα πολλά από εκείνον. Με βοήθησε και νιώθω ότι τον βοήθησα και εγώ, με κάποιους τρόπους. Πέρασα πολύ ωραία μαζί του, πραγματικά ωραία. Είναι σπουδαίος".

Το VIDEO αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ