EUROLEAGUE

Οριστική ρήξη με EuroLeague: Πάει στη FIBA ο Παναθηναϊκός!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Η σύσκεψη των μετόχων της EuroLeague στη Μαδρίτη οριστικοποίησε τη ρήξη στις σχέσεις του Παναθηναϊκού Superfoods με την EuroLeague. Στη FIBA το "τριφύλλι" από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οριστικοποιήθηκε η ρήξη στις σχέσεις του Παναθηναϊκού Superfoods με την EuroLeague, στη σύσκεψη των μετόχων που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (12/4) στη Μαδρίτη . Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από το "τριφύλλι", ο Τζόρντι Μπερτομέου αρνήθηκε να τεθούν σε ψηφοφορία όλα τα θέματα που θέλησε να θέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πράγμα που οδηγεί στο "διαζύγιο" των δύο πλευρών το προσεχές καλοκαίρι.

Στην πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου συντάχθηκαν οι ομάδες της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να προκύπτει η απόφαση των "πρασίνων" να οδηγήσουν την υπόθεση στα άκρα. Σε αυτό που είχε ήδη ανακοινώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εδώ και καιρό: ότι δηλαδή αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του Παναθηναϊκού Superfoods στη διοργάνωση!

Εφόσον αυτό πάρει επίσημη μορφή, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στις διοργανώσεις της FIBA.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ