EUROLEAGUE

Όλοι όρθιοι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Η άφιξη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ συνοδεύτηκε από αποθέωση, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να χαρίζουν στον ιστορικό πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το standing ovation που του αξίζει.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι το πρόσωπο του διημέρου στο "Diamonds Are Forever", αλλά αυτό δεν σημαίνει πως άπαντες έχουν στραμμένα το βλέμμα τους μόνο πάνω του. Το κάθε άλλο, αφού στη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά η αγάπη και ο σεβασμός που υπάρχει προς το πρόσωπο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο ιστορικός πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποθεώθηκε από τους φίλους των "πρασίνων" που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μόλις έγινε αντιληπτός. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλευρό του, έκατσε στις πολυθρόνες που βρίσκονται μπροστά από την πλάγια γραμμή του παρκέ.

Το standing ovation διήρκησε μερικά λεπτά, με όλο τον κόσμο να προσφέρει ένα "ζεστό" χειροκρότημα προς τιμήν του ανθρώπου που γιγάντωσε το "τριφύλλι" εντός κι εκτός συνόρων.

Related content

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ