EUROLEAGUE

Όλοι έτοιμοι για Τσεντεβίτα

Όλοι έτοιμοι για Τσεντεβίτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο ημέρες πριν τον αγώνα με την Τσεντεβίτα (1/4, 21:45) στον οποίο μπορεί να κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε τους τραυματίες να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αυξάνοντας τις επιλογές του.

Μετά από αρκετές ημέρες, όλοι οι "πράσινοι" έδωσαν το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Τσεντεβίτα (1/4, 21:45) για την προτελευταία αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά παράλληλα, για να έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας.

Οι Μαρκίζ Χέινς (τενοντίτιδα στο γόνατο), Όγκνιεν Κούζμιτς (διάστρεμμα), Λευτέρης Μποχωρίδης (πρόβλημα σε δάχτυλο του ποδιού) και Γιώργος Παπαγιάννης (διάστρεμμα) άφησαν πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας έτοιμοι για τον αγώνα με την κροατική ομάδα του Βέλικο Μρσιτς.

Εξάλλου, το πρωινό (30/3) πρόγραμμα των "πρασίνων" περιελάμβανε την επίσκεψη στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου , στα πλαίσια του προγράμματος "One Team" της Euroleague, με τους παίκτες του "τριφυλλιού" να μοιράζουν απλόχερα χαμόγελα και συμβουλές στα παιδιά.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ